FIGYELEM: Ha Ön sokallja a névre szóló verzióért a 7000 Ft/cég jogdíjat, akkor az ingyenes, interaktív, több nyelvű, több évet egyszerre tároló táblázat bemutatójának telepítéséhez hozzá se fogjon. A letöltést indító gombra csak akkor kattintson, ha komolyan érdekli a szoftver, és a céges adószám(ok) regisztrációja után hajlandó érte a jogdíjat a benne foglalt ismertetőben lévő bankszámlára előre átutalással kifizetni. A bemutatóban lévő fordítások megszerzése érdekében történő letöltés illegális felhasználásnak minősül.

Többnyelvű egyszerűsített éves beszámoló Excel táblázat telepítő programját a potenciális vevők ide kattintva letölthetik

Az EgyszOssz.xls többnyelvű táblázat 27 időszak pénzügyi adatait képes tárolni, melyek közül tetszőleges kettő kiválasztható előző év – tárgyév formájában, azaz mindösszesen 702 féle összehasonlítás végezhető el vele. Tartalmaz kétféle (összköltséges és forgalmi költséges) eredménykimutatás és mérleg nyomtatványokat, és Cash-Flow táblát. Mutatószámok 3 oldal terjedelemben, a társaság tevékenységeinek jegyzékét automatikusan beilleszti. Hóvégi devizaárfolyamok 2002-től. A pénzügyi táblázatokon kívül van benne még szövegsablon kiegészítő melléklethez, taggyűlési jegyzőkönyvhöz, és könyvvizsgálói jelentéshez. Az elektronikus beszámoló beküldésének menetét is tartalmazza. Indítsa el a telepítőt.
A bemutató közben írja be a cég adószámát, majd kövesse a szoftver által kiírt útmutatót.

Az ingyenes bemutató weblapként ide kattintva érhető el.

A fenti gombra csak egyszer kell kattintani. A letöltés néhány másodperces késleltetéssel indul. A BeSzamCopy.EXE egy Windows alkalmazás, mérete kb.0.5MB. A szoftvert előbb mentse a saját számítógépére, majd futtassa le. Ez egy olyan, egyedi kódot tartalmazó telepítő program, amely az Ön gépének „Dokumentumok” mappájában létrehozza a „KZG”, azon belül a „PROGRAM” könyvtárat, ahová egy leírást és egy Excel bővítményt helyez el. A „BeSzamCopy.xla” megnyitásakor a makrókat engedélyezni kell. Ez a VBA alkalmazás mutatja be az egyszerűsített éves beszámolót. A bemutató közben adószám beírására a cégadatokat automatikusan kitölti, és létrehozza azt a névre szóló táblázatot, melyet a programkódra hivatkozó átutalás beérkezése után kitölthető munkafüzetként, ellenkező esetben demo változatként ment. FIGYELEM: ez nem egyszerű demo munkafüzet, hanem egy olyan szoftver, amely az internetről tölti le az EgyszOssz.xls táblázatot, melynek bemutatója közben a beírt adószám alapján a cégadatokat automatikusan ki is tudja tölteni. Az így létrehozott, makrókat nem tartalmazó Excel táblázat hagyományos módon használható. Más típusú beszámolók az internetes változattal készíthetők el.

Az Internetes Beszámoló Kitöltő Szoftver ide kattintva tekinthető meg

Az online beszámoló űrlap kitöltőt ki is lehet próbálni: ingyenEXE

A fent hivatkozott szoftverek és az EgyszOssz táblázat a virustotal honlap szerint is vírusmentesek.