Éves Beszámoló


Bemutató változat ide kattintva érhető el.
Google
 Fizetős hirdetések (x) 
 Fizetős hirdetések (x) 
Az éves beszámoló akár most rögtön is elkészíthető a táblázatoktól független, szintén saját fejlesztésű Internetes Kitöltő Szoftver segítségével. Kezelési útmutató helye: éves beszámoló BLOG
A többnyelvű nagy táblázat igazi beszámológyár, 27 időszakot tud tárolni (1960 és 2022 közti évekre), és ebből bármelyik kettő egymás mellé tehető előző év/tárgyév formájában, tehát elvileg 27*26 = 702 féle összköltséges (+ választhatóan forgalmi költséges) beszámoló és 4 lapos, mutatókat kiszámoló melléklet készíthető vele magyarul, németül, francia nyelven és angolul. A kinyomtatott éves, vagy évközi beszámolóra -választhatóan- könyvvizsgálói záradék kerülhet. Ezzel a táblázattal véget vethet a "ceruzás mérleg" korszakának. Van benne elég hely ahhoz, hogy több változatban is elkészíthesse a zárást. Ezeket egymással, vagy az előző évvel összehasonlíthatja, és a legjobban sikerültet másolhatja át a zárómérleg helyére. A Cash-flow kimutatás azon tételeit, amelyek a mérleg és eredménykimutatás soraiból kalkulálhatók, automatikusan kitölti, de ezeket engedi módosítani is. Lehetőséget biztosít a forintban megadott adatoknak tetszőleges devizában történő megjelenítésére. A nagyságrend (ezres, milliós) változtatható mind forintban, mind devizában.
Az összegsoros egyszerűsített éves beszámoló az EgyszOssz munkafüzet. Az olyan egyszerűsített éves beszámoló, amely az éves beszámolóval azonos módon, teljes részletezettséggel kitölthető, de egyszerűsített formában nyomtat: az EgyBeszAB nevű munkafüzet.
Mérleg és Eredménykimutatás nyitólap

Az alábbi animáció az éves beszámoló adatbeviteli lapját, a kiegészítő melléklethez használható mutatószámokat, a közzétételre való lapok közül az Eredménykimutatás táblát, valamint a nyelvek és az időszakok közti váltást mutatja be.

Ez az animáció az éves beszámoló táblázat használatát,
továbbá a nyelvek és az időszakok közti váltást  mutatja be.

Kitölthető beszámoló nyomtatványt keres ? NEM IGEN