Egyszerűsített Éves Beszámoló

összetett verzió, kitöltés a részletes mérlegsorok szerint, nyomtatás az egyszerűsített formában

Bemutató változat ide kattintva érhető el.
Google
 Fizetős hirdetések (x) 
 Fizetős hirdetések (x) 
Az egyszerűsített éves beszámoló most, azonnal elkészíthető a táblázatoktól független, szintén saját fejlesztésű Internetes Kitöltő Szoftver segítségével. Kezelési útmutató helye: éves beszámoló BLOG
A kisebb cégek, amelyek Egyszerűsített beszámolót publikálnak ugyan, de a társasági adó bevallásakor szükséges részletezések, vagy akár saját vállalati igényük miatt elkészítik a teljes részletezettségű éves beszámolót, majd az alapján töltik ki az egyszerűsítettet, most igazi csemegével találkozhatnak: az adatbeviteli lap  teljes egészében megegyezik a "nagy" éves beszámolóval, a kinyomtatható mérlegtáblák viszont az EgyszOssz tábálával készített egyszerűsített beszámoló szerintiek. Eredménykimutatást összköltség eljárással ("A") és forgalmi költség ("B") eljárással is tud készíteni. A kiegészítő melléklethez hasznos mutatószámokat is kiszámolja. Hozzávetőlegesen 15 ezer kitöltött cellát tartalmaz.
Cash-Flow tábla, devizás mérleg, az összegek választható nagyságrendje a BeSzamolo nevű táblázattal megegyezően. Az összegsoros egyszerűsített éves beszámoló az EgyszOssz munkafüzet.

Mérleg és Eredménykimutatás nyitólap

Az alábbi animáció az egyszerűsített éves beszámoló adatbeviteli lapját, a kiegészítő melléklethez használható mutatószámokat, a közzétételre való lapok közül az Eredménykimutatás táblát, valamint a nyelvek és az időszakok közti váltást mutatja be.

EgyBeszAB: a kombinált egyszerűsített
éves beszámoló bemutató lapja.

Kitölthető beszámoló nyomtatványt keres ? NEM IGEN