Összegsoros Egyszerűsített Éves Beszámoló


Bemutató változat ide kattintva érhető el.
Google
 Fizetős hirdetések (x) 
 Fizetős hirdetések (x) 
Az egyszerűsített éves beszámoló most, azonnal elkészíthető a táblázatoktól független, szintén saját fejlesztésű Internetes Kitöltő Szoftver segítségével. Kezelési útmutató helye: éves beszámoló BLOG
Az EgyszOssz az EgyBeszAB munkafüzethez hasonló vállalati mérlegbeszámolót produkál, csak a mutatószámok táblázata szűkebb, mivel ebben a szokásos, összegsoros adatbevitel történik. Ez is 4-nyelvű. (Angol, Német, Magyar, Francia) A munkafüzet 13 ezernél több cellát tartalmaz. A felhasznált képletek: többféle keresőfüggvény, indexelt adatcímzés, logikai feltételtől függő adatmegjelenítés, feltételes összesítés és az ActiveX elemek együtt olyan komplex megoldást szolgáltatnak, amivel felülmúlja sok más, mérleg- és eredménykimutatás készítő program lehetőségeit. Tekintve, hogy kizárólag szabványos, minden táblázatkezelő program által ismert képleteket, és egyetlen sor VBA kódot sem tartalmaz, ezért minden platformon használható. Az xls verziók MS Excel táblázatkezelővel Windows és Mac OS operációs rendszerben jeleníthetők meg, az sxc változatok az OpenOffice irodai programcsomaggal az előbbieken túl bármelyik Linux környezetben működőképesek.
Az OOo több helyen ingyenesen letölthető
A kitöltött tábla nem gépfüggő, így üzleti partnerének is elküldheti. A magyar nyelven kitöltött tábla néhány egérkattintással idegen nyelvűre fordítható, ezt több felhasználó már alkalmazza is a külföldi tulajdonosok felé történő jelentés készítésére. A 2006 decemberben megjelent új verzió 13 előre beépített deviza árfolyamát tartalmazza, így a választható nagyságrendű (egységnyi, ezres, milliós) idegen pénznemben készített beszámoló mindössze néhány egérkattintás. Az árfolyamadatok frissítéséhez nem kell az egész táblát kicserélni, mert az külső programmal egyszerűen változtatható, de ezen túl egy kiválasztott devizára manuálisan is megadható.
Cash-Flow tábla, devizás mérleg, az összegek választható nagyságrendje a BeSzamolo nevű táblázattal megegyezően.

Mérleg és Eredménykimutatás nyitólap

A közzétételre alkalmas, kinyomtatható borítólap a PRINT_1 , az összköltséges eredménykimutatás és a mérlegtáblák a PRINT_A  , a forgalmi költséges, nem mindenkinek kötelező eredménykimutatás a PRINT_B , a mellékletek pedig a PRINT_T lapon vannak. Az alábbi animáció az összegsoros éves beszámoló adatbeviteli lapján a nyelvek és az időszakok közti váltást mutatja be.

Az összegsoros egyszerűsített éves beszámoló adatbeviteli lapja.
 A letöltés csak Regisztrált Látogatók számára érhető el.

Kitölthető beszámoló nyomtatványt keres ? NEM IGEN